Nyheder

Lillegården EL overtager Simested El-service

Det går stærkt hos Lillegården EL, vi overtager nemlig per 1. Marts Simested El-service, som har 2 underafdelinger, Vammen El-service og Ålestrup El-service.

Overtagelsen passer perfekt til vores strategi om bl.a. dække et større område.

Lillegården El åbner afdeling i Nørager

Lillegården El har åbnet afdeling i Nørager.

Afdelingen er beliggende på Kathrinevej 1, 9610 Nørager.

Daglig ansvarlig er Thorben Hald, som kan kontaktes på tlf. 98557411 eller mobil 30937001

Julegave fra Lillegården El til Julemærkehjemmet Hobro

Julen 2020 bliver anderledes for mange i år. Sådan bliver det også hos Lillegården El i Hobro. Under normale omstændigheder, ville vores trofaste nissepige have pakket og gjort klar til at køre landet rundt, med julehilsner, til firmaets samarbejdspartnere.

Men grundet Covid 19, har hun måtte aflyse sin tur i år. Det blev besluttet, at pengene i stedet skulle gå til et godt formål, og gerne lokalt.

Valget faldt på Julemærkehjemmet i Hobro, da de gør et stort stykke arbejde for mange børn og unge.

Derfor blev der onsdag d. 09. december 2020 givet en gave check på 15.000 kr. til forstander Lise Claesson med ønsket om en rigtig glædelig jul.

Ny i ejerkredsen

Brian Brun Christensen indtræder i ejerkredsen pr. 01.02.2020.

Brian Bruun Christensen har siden svendebrevet 1996 hos Lillegården EL videreuddannet sig som EL-ingeniør, og haft forskellige job med produktion, rådgivning og ledelse.

Han har i den mellemværende periode inden han igen starter hos Lillegården EL bl.a. været ansat hos Rambøll i Århus, hos Knauf i Hobro og senest som fabrikschef hos Glaseksperten i Hjørring.